Laatste kennismaking / trainingsmiddag voor de jongste jeugd

Afgelopen zaterdag was het tijd voor de derde en laatste trainingsmiddag voor de jongste jeugd uit Oldemarkt en omstreken waarbij ze kennis konden en mochten maken met voetballen en onze vereniging. De jongens en meiden deden weer hun uiterste best!

Voetbaltrainingen voor mini-pupillen in mei 2021

Afgelopen zaterdag was het tijd voor de jongste jeugd van Oldemarkt en omstreken om kennis te maken met voetballen bij FC Oldemarkt! Iedereen stond te trappelen om half 1 en toen ze allemaal alvast een bal kregen om mee te voetballen waren ze niet te houden! Al snel waren de kinderen verspreid over het hele voetbalveld te vinden en hadden ze geen oog meer voor de begeleiders... Maar daar was een oplossing voor: even hard blazen op het fluitje! Sommige kinderen vonden het allemaal nog wat spannend, maar dat geeft niet, ze kregen de ruimte om te doen wat ze wilden.

Succesvol webinar Clubkadercoaching!

Op woensdag 6 januari kregen de trainers en leiders van FC Oldemarkt een interessante presentatie over clubkadercoaching van Janita Kist. Zij is werkzaam als clubkadercoach voor de gemeente Steenwijkerland.

Bekendmaking getrokken obligaties

Op zaterdag 05-12-2020 zijn volgens art. 3 lid 5 van het “Obligatiereglement nieuwbouw F.C. Oldemarkt” de volgende obligatienummers getrokken

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - vv Oranje Zwart 1

Zondag 4 oktober spelen alle seniorenteams thuis, te beginnen om 10.00 uur met Oldemarkt 3 – USV 4 en Oldemarkt 4 – Kuinre 2. Oldemarkt 2 ontvangt om 12.00 uur GAVC 2. Om 14.00 uur is het tijd voor Oldemarkt 1 – Oranje Zwart 1.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - Asser Boys 1

Na ruim zes maanden zonder competitievoetbal begint deze zondag een nieuw seizoen! Dit weekend staat bovendien voor de eerste maal een SUPER SUNDAY op het programma! Alle seniorenteams spelen een thuiswedstrijd. Om 10.00 uur trappen het derde en vierde elftal af tegen respectievelijk BEW 3 en Emmeloord 8. Het tweede elftal ontvangt om 12.00 uur DTD 2. Om 14.00 uur klinkt het startsignaal voor FC Oldemarkt 1 – Asser Boys 1.

Aanvang trainingen jeugd vanaf 17 augustus

Vanaf 17 augustus beginnen de jeugdtrainingen weer.
Informeer wel even bij jouw leider en/of trainer of het ook geldt voor het team waarin jij speelt. Het kan namelijk zijn dat sommige trainers nog op vakantie zijn.
Veel voetbalplezier gewenst alvast!

Uitdaging / challenge WC rol hooghouden!

In deze, door het corona virus, voetballoze tijd worden al onze volgers, dus ook papa's, mama's, opa's en oma's, jeugdspelers tot 1ste elftal spelers uitgedaagd door Joep!

Kalender/Agenda

 

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter