Verslag van de 11e editie schoolvoetbal 2022

Afgelopen donderdag was het dan na 2 jaar afwezigheid eindelijk weer zo ver: het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi op de sportvelden van FC Oldemarkt!

De organisatie kijkt met grote tevredenheid terug op deze dag. Er deden uiteindelijk 16 teams mee uit Oldemarkt, Ossenzijl en Kuinre. Het weer was hartstikke mooi, de sfeer was goed onder de deelnemers, begeleiding en de vrijwilligers, en ook de nodige bezoekers wisten ons sportpark te vinden!

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - vv Oranje Zwart 1

Dit weekend zijn er in totaal drie wedstrijden op het sportpark. Terwijl Oldemarkt 3 is uitgevoetbald, spelen de overige elftallen hun laatste competitiewedstrijd. Op zondag 5 juni speelt alleen Oldemarkt 4. Om 10.00 uur ontvangt de kersverse kampioen Heerenveen 3. Op maandag 6 juni zijn er twee wedstrijden. Om 12.00 uur speelt Oldemarkt 2 thuis tegen Oosterlittens 2. Daarna maakt het zich op voor de nacompetitie. Om 14.00 uur treedt Oldemarkt 1 aan tegen Oranje Zwart 1.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - sv Olyphia 1

Deze zondag is het een drukke dag op het sportpark van FC Oldemarkt. Alleen Oldemarkt 2 speelt uit, in Grou tegen GAVC 2. Om 10.00 uur trapt Oldemarkt 3 af tegen sv Zwolle 4. Het vierde elftal van Oldemarkt is afgelopen zondag kampioen geworden. Van harte gefeliciteerd! Het speelt nog drie wedstrijden en deze zondag thuis tegen Tijnje 2 om 10.00 uur, met na afloop een kampioensfeest. Om 14.00 uur is het tijd voor het duel tussen Oldemarkt 1 en Olyphia 1.

Ledenoproep voor verenigingsfoto

We willen graag zondag 29 mei om 1230u een foto maken voor de nieuwe website met zoveel mogelijk leden, iedereen is welkom! Van jong tot oud. Als je het leuk lijkt om er ook bij op te staan zorg dan dat je om 1215u er bent. Kick is er ook en het 4e viert dan het kampioenschap!

Schoolvoetbal editie 2022

Op 9 juni organiseren we in Oldemarkt voor groep 5 t/m 8 van de scholen in Kuinre, Ossenzijl en Oldemarkt het schoolvoetbaltoernooi. Er doen maar liefst 16 teams mee! We zoeken voor deze dag nog een aantal scheidsrechters en ouders die kantinedienst willen invullen. Het toernooi begint om 13 uur. Vele handen maken licht werk dus geef je op bij een van ons of via de leider van het team. Alvast bedankt! Mirjam Daan, Bernie Schoenmaker, Marie José Nieuwenhuis, Arnold Schade en Nanka Nijenhuis

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - Ruinen 1

Deze zondag komen drie van de vier seniorenelftallen van FC Oldemarkt thuis in actie. Oldemarkt 2 speelt in Sneek een uitwedstrijd tegen koploper LSC 3. Aan de Sportlaan komen om 10.00 uur Oldemarkt 3 en 4 in actie tegen respectievelijk Steenwijkerwold 6 en Jubbega 5. Oldemarkt 4 kan een grote stap zetten richting het kampioenschap en bij puntverlies van de concurrentie zelfs al kampioen worden. Oldemarkt 1 ontvangt om 14.00 uur Ruinen 1.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - Dwingeloo 1

Alle seniorenelftallen van FC Oldemarkt doen prima mee in de bovenste regionen van de verschillende competities. Oldemarkt 4 (koploper) is dit weekend vrij. Oldemarkt 3 (plaats 3) gaat uit tegen Steenwijker Boys 4 weer voor een overwinning. Bij Oldemarkt 2 gaat alles voor de wind. Anderhalve week geleden wist het een periodetitel veilig te stellen – wát een prestatie! De tweede plaats op de ranglijst wordt verdedigd in en tegen Mildam. De enige wedstrijd op ons sportpark deze zondag wordt gespeeld om 14.00 uur en gaat tussen Oldemarkt 1 en Dwingeloo 1.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - Protos 1

Twee van de vier seniorenelftallen komen dit weekend thuis in actie. Oldemarkt 3 en 4 spelen een uitwedstrijd tegen respectievelijk Steenwijker Boys 4 en Mildam 5. Oldemarkt 2 speelt om 12.00 uur een belangrijke wedstrijd tegen VENO 2. Zowel op de ranglijst als in de tweede periode staat ‘Ut Twadde’ er zeer goed voor. Ook het vlaggenschip van FC Oldemarkt heeft de smaak te pakken. Het probeert vanaf 14.00 uur de punten in eigen huis te houden tegen Protos.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - vv Sweel 1

Deze zondag zijn er twee wedstrijden te bewonderen aan de Sportlaan te Oldemarkt. Waar Oldemarkt 4 als koploper een uitwedstrijd speelt tegen Jubbega 5 en Oldemarkt 3 geniet van een weekend rust, komen het eerste en tweede thuis in actie. Om 12.00 uur kan Oldemarkt 2 zijn positie in de kop van de ranglijst verstevigen tegen laagvlieger Sint Annaparochie 2. Ook Oldemarkt 1 wil de punten in eigen huis houden: om 14.00 uur treedt het aan tegen Sweel 1.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - USV 1

Deze zondag komen alle seniorenteams in actie. Het derde gaat op bezoek bij Uffelte 2 en het vierde bij Trinitas 3. Na de overwinning afgelopen zondag thuis tegen GAVC, hoopt Oldemarkt 2 opnieuw op een driepunter. Om 12.00 uur treedt het thuis aan tegen MKV’29 2. Ook Oldemarkt 1 kan een overwinning goed gebruiken. Om 14.00 uur klinkt het eerste fluitsignaal in het thuisduel met USV 1.

Kalender/Agenda

31 mei schoolvoetbal @ FC Oldemarkt!

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter