F.C. Oldemarkt gaat verbintenis aan met Theo Los!

Het bestuur van F.C. Oldemarkt is verheugd om te kunnen mededelen dat ze voor het nieuwe seizoen Theo Los als hoofdtrainer voor het eerste van F.C. Oldemarkt heeft kunnen vastleggen. Met Theo Los haalt F.C. Oldemarkt een bevlogen trainer in huis waar inzet de basis vormt van een gezamenlijke teamprestatie.

Theo Los is een voetbaltrainer met ambitie en een missie. Vanuit zijn werk als docent lichamelijke opvoeding is hij gewend kennis en motivatie over te dragen aan spelers van jong tot oud. Op dit moment traint Theo Los alweer voor het vierde seizoen het eerste van ODV dat op de zaterdag in de vierde klasse speelt. Daarvoor heeft hij als trainer gewerkt bij DIO Oosterwolde waar hij zelf ook in de hoofdmacht heeft gespeeld. Ook heeft hij op het hoogste niveau gespeeld bij Harkemase Boys en Drachtster Boys. Naast zijn trainerschap bij ODV is hij verbonden aan VoetbalschoolNoord en VoetbalFunNoord. Kortom een voetbaldier in hart en nieren.

 

Los geeft aan in het nieuwe seizoen graag aan de slag te gaan met het eerste team van Oldemarkt. Hij start met een jaarcontract maar de intentie is om vanuit alle rust te werken aan een meerjarige samenwerking. Waarbij we ook kijken hoe we zijn kennis en expertise kunnen inzetten voor de jeugd. Theo heeft het eerste team al zien spelen en ziet potentie en verwacht dat er nog meer uit de groep is te halen. Dat is geen onrealistisch beeld. Op dit moment doet het eerste van F.C. Oldemarkt het onder Ronald Bosma uitstekend in de derde klasse D. Ze staan op een vierde plaats en de kans op het behalen van een periodetitel is aanwezig. Wat dat betreft is er veel mogelijk en we kijken dan ook met spanning uit naar het vervolg van dit tot nu toe mooie seizoen. 

 

André Bus

voorzitter F.C. Oldemarkt

 

Kalender/Agenda

6 januari 2024: zaalvoetbal jeugd FC Oldemarkt @ Dalzicht.
13 januari 2024: zaalvoetbal jeugd FC Oldemarkt @ Dalzicht.

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter