Wedstrijdverslagen FC Oldemarkt

Hierbij de wedstrijdverslagen van vandaag (zaterdag 5-10-2019):

JO7: De onder 7 speelde vandaag weer drie wedstrijdjes en won ze allemaal! De Blesse werd met 8-0 verslagen, VWC met 9-1 en Wolvega met 5-1. En iedereen heeft minstens een keer gescoord! Debutant Hugo liet zich meteen goed zien en scoorde twee keer. Daarbij gaf hij ook nog meerdere assists, een geweldig eerste toernooi! Levin, Sander en Jens scoorden allemaal 1 keer en gaven meerdere assists. Er werd goed samengespeeld! Levin blonk ook nog eens uit als keeper bij het penalty’s nemen. Wouter viel in voor de zieke Tom en scoorde meteen twee keer. Bedankt Wouter en goed gedaan! Kilian scoorde twee keer meteen vanaf de aftrap en in totaal zeven keer. Zijn schoten van afstand worden nu al gevreesd! Topscorer werd de enige dame van het team. Sylke stond steeds op de juiste plek en schoot er maarliefst acht in. Kinderen en ouders bedankt voor al het enthousiasme weer!

JO9-1: Vandaag stond voor J09-1 de derby uit tegen de Blesse op het programma. Onder een heerlijk herfstzonnetje kwamen onze jongens al snel op een 0-1 voorsprong. Dit zorgde voor veel gemakzucht en al voor de time out was het 1-1. Na een korte speech vlogen de mannen van Oldemarkt uit de startblokken en was het met rust 1-5. Na de ranje en een goed overleg gingen de heren helemaal los. Volop en met man en macht werd de aanval gezocht en kwamen er nog 7 doelpunten voor de fc! Ook de dames van de blesse scoorden nog 1x waardoor de eindstand op 2-12 werd gezet. Speciale aandacht mag vandaag naar Jesse Hop die maar liefst 6x scoorde vandaag! De overige doelpunten werden gemaakt door: Fabian Damhuis (2x), Milan Verra (2x), Milan Prins en Luca van Hal.

JO9-2: De JO9-2 heeft vandaag een spannende pot gespeeld tegen Olde Veste. In de beker hebben we net van ze gewonnen maar vandaag was het geluk net aan hun zijde. Na 2-1, 3-2, 4-3 werd het later 5-5 en in de slotfase was Olde Veste net wat scherper en werd het helaas nog 6-7! Met 5 verschillende doelpuntenmakers (Sander 2x, Ties, Nikola, Janou en Stijn) wel een echte teamprestatie!

JO10: deze jongens hebben vandaag hun uiterste best gedaan tegen vv Heerenveen. We hadden vooraf een tactische omzetting gedaan en dit pakte goed uit. 💪 Het was een erg spannende wedstrijd, met 2 teams die aan elkaar gewaagd waren. Het waren een paar individuele foutjes die genadeloos afgestraft werden door de tegenstander. Maar goed, daar leren we weer van! Omgekeerd hield de keeper van de tegenstander er véél ballen uit. Op het einde kwam Oldemarkt terug tot 3-3. Ook de Oldemarktse keepers (Joep en Rowan) hielden hun team op de been met mooie reddingen! Maar Heerenveen ging er door een late treffer vandoor met de punten, eindstand 3-4. De doelpunten werden gescoord door Rowan, Niek en Tijmen.

JO11: geen wedstrijd.

MO11: Helaas hebben de meiden van MO11 vandaag voor de eerste keer verloren, met 2-8. Er werd flink geknokt maar ze kwamen fysiek iets te kort vandaag. Dat is niet vreemd en ook niet erg, want de tegenstander was meer dan een jaar ouder en speelde zelfs nog met dispensatiespelers uit MO13. Ons gehele team mag eigenlijk nog O10 spelen. Voetballend waren de meiden zeker niet minder en kwamen zelfs met 1-0 voor. Met de pauze was de stand nog 2-3, maar ondanks een peptalk van Jan Van Der Vegt en de wissels van Tjeerd de Lange liepen de meiden van Joure op kracht verder uit. Dat wij niet meer scoorden lag aan de goede keeper van Joure. Al met al toch een goede wedstrijd volop strijd, trots! Op naar Tollebeek, welke alles wel heel dik wint. Maar deze meiden zijn nooit bang 💪🏻

MO13: heeft helaas verloren tegen CVVO. Soms is de ander gewoon sterker. Dat was het vandaag. Wel paar kansjes gehad, maar helaas geen 1 x doel weten te treffen. CVVO - Oldemarkt: 7-0.

JO13: wedstrijd afgelast.

JO15: heeft met 8-3 gewonnen. We waren de hele wedstrijd beter. Doelpunten door: Niels Boltjes 2x, Jens 5x en Rick 1x.

JO17: De JO17-1 heeft gestreden voor meer dan het waard was, maar helaas verloren met 3-2 van Ruinerwold. Doelpuntenmakers Tim en Jordy.

MO19: Vandaag had de MO19 haar 2e competitie wedstrijd thuis, tegen SJO Oudega/Heeg. De meiden gingen de wedstrijd in met wel 2 nieuwe speelsters in hun team, wat een goede uitslag bracht! Deze meiden hielden de 3 punten bij hun thuis met een uitslag van 12-3! Jolijn Boogaard trapte af met haar eerste wedstrijd en haar eerste doelpunt! Verdere doelpuntenmakers; Sydney ten Veen, Lotte Dekker, Nicole Meijerink, Aline de Kleine en Danielle Dekker! ⚽️💚 Klasse meiden!

VR1: Het vrouwen eerste elftal speelde vandaag ook een thuiswedstrijd, en zij wonnen met 4-2!

Kalender/Agenda

31 mei schoolvoetbal @ FC Oldemarkt!

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter