Oproep: Klussers gezocht!!!

Kom di. 5 nov. ‘19 om 09:00u langs wanneer het je leuk lijkt om als vrijwilliger mee te helpen! Of ken je mensen die dit leuk zouden vinden, attendeer ze dan hierop! We zien jullie graag langskomen op ons mooie Sportpark!!

Klusteam FCO in oprichting! 

 

Vrijwilligers, daar draait een vereniging op. Ook de voetbalvereniging Oldemarkt kan niet zonder de hulp en inzet van deze vrijwilligers. De laatste jaren loopt het aantal vrijwilligers wel terug. F.C. Oldemarkt is daarin geen uitzondering, andere verenigingen kampen ook met dit probleem.

 

Daarom wil de F.C. met ingang van dinsdag 5 november 2019 starten met een klusteam. Voorlopig eerst elke eerste dinsdag van de maand. Start 09.00 uur met een bakkie koffie en dan klussen tot circa 12.00 uur.

 

Er is altijd wel wat te klussen bij de F.C.  Lijnen kalken, gras tussen de tegels verwijderen, blad van het veld verwijderen, afval rondom het veld verwijderen, etc.

 

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger mee te helpen en deel uit te maken van dit klusteam? Of ken je mensen die dit leuk zouden vinden, attendeer ze dan hierop en kom dan di. 5 nov. ‘19 om 09.00u langs op ons mooie Sportpark bij FC Oldemarkt!

 

Graag tot ziens op 5 nov. a.s.!!!!

Kalender/Agenda

6 januari 2024: zaalvoetbal jeugd FC Oldemarkt @ Dalzicht.
13 januari 2024: zaalvoetbal jeugd FC Oldemarkt @ Dalzicht.

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter