Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - vv Olyphia 1

Het is weer tijd voor een SUPER SUNDAY! Alle elftallen komen thuis in actie. Om 10.00 uur ontvangen het derde en vierde respectievelijk Blankenham 2 en Mildam 4. Om 12.00 uur is het Oldemarkt 2 – Friesland 2 en om 14.00 uur klinkt het eerste fluitsignaal in de wedstrijd tussen Oldemarkt 1 – Olyphia 1.

De afgelopen weken heeft voetballend Nederland flinke hinder ondervonden van de weersomstandigheden. Menig wedstrijd kon geen doorgang vinden. Dat gold ook voor de wedstrijd Olyphia-Oldemarkt, die gepland stond op zondag 23 februari. Dit duel wordt gespeeld op donderdag 23 april aanstaande om 19.00 uur in Noordwolde.

Het afgelopen weekend kwamen beide ploegen wel in actie. Olyphia speelde thuis met 2-2 gelijk tegen LEO uit Loon. Daarmee schoten beide ploegen niet bijster veel op. De ploeg uit Noordwolde blijft steken op plaats 10, met tot nog toe 17 punten. Na de degradatie uit klasse 2K de afgelopen jaargang is er de ploeg van trainer Peter Pot veel aan gelegen zich zo snel mogelijk van een plaats in de middenmoot van klasse 3D te verzekeren.

In min of meer dezelfde positie verkeert Oldemarkt. Met twee punten meer dan de gasten uit Noordwolde bezet men plaats 8 op de ranglijst. Het afgelopen weekend verloren de mannen van Theo Los uit bij Oldeholtpade (2-0). Het werd een wedstrijd waarin voor de aanwezige toeschouwers weinig te genieten viel, maar uiteindelijk mocht het thuispubliek toch nog tweemaal juichen. Het is aan Oldemarkt om deze zondag het tij te keren en te laten zien prima te kunnen voetballen.

Beide ploegen zullen nog een aantal wedstrijden winnend moeten afsluiten om in ieder geval een gat te slaan met de onderste ploegen. Tegelijk kan naar boven worden gekeken: de verschillen in de subtop zijn uiterst klein. We zien uit naar een boeiend duel!

FC Oldemarkt wenst de scheidsrechter, spelers en staf en supporters een sportieve en aantrekkelijke wedstrijd toe.

DR

 

Kalender/Agenda

31 mei schoolvoetbal @ FC Oldemarkt!

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter