Voetbaltrainingen voor mini-pupillen in mei 2021

Afgelopen zaterdag was het tijd voor de jongste jeugd van Oldemarkt en omstreken om kennis te maken met voetballen bij FC Oldemarkt! Iedereen stond te trappelen om half 1 en toen ze allemaal alvast een bal kregen om mee te voetballen waren ze niet te houden! Al snel waren de kinderen verspreid over het hele voetbalveld te vinden en hadden ze geen oog meer voor de begeleiders... Maar daar was een oplossing voor: even hard blazen op het fluitje! Sommige kinderen vonden het allemaal nog wat spannend, maar dat geeft niet, ze kregen de ruimte om te doen wat ze wilden.

Afgelopen zaterdag was het tijd voor de jongste jeugd van Oldemarkt en omstreken om kennis te maken met voetballen bij FC Oldemarkt! Iedereen stond te trappelen om half 1 en toen ze allemaal alvast een bal kregen om mee te voetballen waren ze niet te houden! Al snel waren de kinderen verspreid over het hele voetbalveld te vinden en hadden ze geen oog meer voor de begeleiders... Maar daar was een oplossing voor: even hard blazen op het fluitje! Sommige kinderen vonden het allemaal nog wat spannend, maar dat geeft niet, ze kregen de ruimte om te doen wat ze wilden.
 
Hierna was het tijd voor de officiële start van de eerste van de drie proeftrainingen. We hadden in totaal 21 aanmeldingen binnen gekregen! Jordy en Kirsten kregen daarom tijdens de middag ondersteuning van Johan, Dennis en Arnold. De jonge voetballers mochten beginnen met een 'makkelijk' tikspel. Het moeilijkst bleek om binnen het vak te blijven met zijn allen. De extra begeleiding bleek welkom!
 
De spieren waren hierna goed warm en daarna was het tijd voor een dribbel oefening met slalom en hierna schieten op een doeltje. Iedereen deed goed zijn best om de bal onder controle te houden en de bal in het doel te krijgen!
 
De voetbalmiddag werd afgesloten met een grote partij tussen 2 teams. Uiteindelijk won de witte partij nadat de leiders hadden gezegd dat het tijd was voor het winnende doelpunt!
 
Alle voetballertjes bedankt voor jullie komst, en hopelijk tot aanstaande zaterdag!
 
Ook een dankjewel richting de organisatie! De kinderen hebben allemaal een goede inkijk gekregen wat voetballen bij FC Oldemarkt betekent en hopelijk houden we er als club een heleboel enthousiaste voetballers aan over!
 
Kan een afbeelding zijn van de tekst 'FC.OLDEMARKT Voetbaltrainingen voor mini-pupillen in mei Ben je 4-6 jaar en vind jij voetbal leuk? Meld je dan snel aan voor de gratis proeftrainingen Data: ,1, 8 15 mei 2021 Tijd: 12.30-13.30 Aanmelden: johanfleer@hotmail.com Sportcomplex FC Oldemarkt -Sportlaan 1'
 
Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen, sportende mensen, staande mensen en gras

Kalender/Agenda

Oefenwedstrijden 1e elftal FC Oldemarkt ter voorbereiding op de nieuwe competitie.

 

Ons 1e doet mee aan de George Fransen Bokaal bij VV Willemsoord, er worden 3 wedstrijden gespeeeld:

 

Zaterdag 20 augustus om 16.00 uur:     FCOldemarkt     -     SV Olyphia

Woensdag 24 augustus om 19.00 uur:   Trinitas              -      FC Oldemarkt

Zaterdag 27 augustus om 19.00 uur:     FC Oldemarkt    -      VV Willemsoord

 

Dan wordt er nog een oefenwedstrijd thuis gespeeld:

Dinsdag 30 augustus om 19.30 uur:       FC Oldemarkt    -       VV Wolvega     (Scheidsrechter Omer)

 

In september worden de bekerwedstrijden gespeeld en zodra schema bekend is wordt dit bekend gemaakt.

 

Groet,

Staf 1e elftal FCOldemarkt

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter