Wedstrijdverslagen van de tweede speeldag van de regiocup!

Hierbij de wedstrijdverslagen van afgelopen zaterdag!

Hierbij de wedstrijdverslagen van afgelopen zaterdag!
 
JO10-1:
Vandaag stond voor jo10-1 de wedstrijd tegen Havelte jo10-1 op het programma. Onder heerlijke omstandigheden, maar helaas nog steeds zonder publiek schoten de mannen uit de startblokken.
Tot doelpunten kwam het niet, maar gelukkig stond ook Keeper Luc zijn mannetje. In de 5e minuut scoort Tieme de 1-0 en nog geen 2 minuten later de 2-0. Hierna is het Havelte dat wat aanzet en enige kansen creëert en de 2-1 op het bord zet. Al met al een spannend begin! In minuut 10 is het wederom Tieme die weet te scoren en we gaan de time-out in met een 3-1 voorsprong. Binnen de halve minuut na de time out heeft Tieme ook de 4-1 binnen getikt. We zien enkele mooie aanvallen waarin er echt goed gecombineerd word. Uit 1 van deze mooie aanvallen weet Milan Verra de 5-1 te scoren. Vlak voor rust komen we op 6-1 door Milan Prins en scoort Havelte de 6-2.
De 2e helft kent een doelpuntrijk begin in 2 minuten scoort Siemen 2x en staan we 8-2 voor en als je als leider denkt dat bij die stand de punten wel binnen zijn word het al snel 8-3 en 8-4. Gelukkig is het wederom Siemen die scoort en de marge op 5 zet 9-4. De dubbele cijfers komen op het bord door Milan Verra en voor de time out scoort Havelte weer tegen 10-5 en 10-6.
We zitten al op een mooie kortbaluitslag, maar de mannen van fc Oldemarkt weten nog 5 maal het net te vinden! Siemen, Tieme, Nikola en 2x Milan Prins zetten de eindstand op het bord 15-5 !
Klasse mannen en op naar BEW volgende week!!
 
JO10-2:
De JO10-2 mocht vandaag aantreden in Lemmer. De wedstrijd begon met enige vertraging omdat Lemmer het team niet compleet had 🤷‍♀️, uit nood werd een oudere dispensatie speler opgetrommeld en we konden van start. Die late start kwam de concentratie van onze jongens niet ten goede. De echte scherpte ontbrak. Een beetje onnodig werd het 2-0. Na een duidelijke boodschap van Marie José in de time-out hadden we de focus weer te pakken. Stijn kwam goed door op rechts en scoorde de 2-1, vlot daarna een mooi afstandsschot van Fabian zorgde voor 2-2. Alles weer recht gezet voor de rust! Na rust ging het spel gelijk op, beide teams kregen kansen. Een zondagsschot van Lemmer zorgde voor 3-2 en helaas bleef het daarbij. Voor het gevoel had er meer ingezeten maar ook Lemmer heeft nog kansen gehad die door de keepers Nick, Jesse en Ruben keurig werden gestopt! Op naar de volgende wedstrijd volgende week thuis tegen RKO.
 
JO11-1G:
De JO11 mocht zaterdag thuis spelen tegen Olde Veste. Op voorhand had trainer Hans er een spannende wedstrijd van gemaakt. Want Hans woont in Steenwijk en zijn buurjongen zou meespelen in dit team! Dus hij had het team gewaarschuwd, als ze zouden verliezen dan moesten ze strafrondjes lopen om het veld op de woensdagtraining!
De jongens en meiden waren dus extra gemotiveerd om te winnen. Tijmen was de eerste helft keeper en Niek keepte de tweede helft. Denise, Yannick en Fedde begonnen als verdediger en Jara, Daphne en Joep waren de middenvelders. Niek speelde als spits in de eerste helft, en Tijmen was dit de tweede helft. Boas, Rowan en Isa begonnen als wissel. Dit was weer een hele uitdaging voor Arnold als leider, 3 wissels in een team waarbij iedereen elke seconde wil spelen! 🙂 Oftewel om de paar minuten wisselen waarbij je het team weer op de schop gooit.
Uiteindelijk speelden de jongens en meiden een dijk van een wedstrijd! De ruststand werd 5-0 en de eindstand uiteindelijk 9-3 met doelpunten van Joep (1), Tijmen (3), Niek (2), Rowan (2) en Jara (1). Al met al een mooie wedstrijd en ze hoeven niet 2 rondjes om het veld te rennen op woensdag! Al speelde uiteindelijk de buurjongen van Hans niet eens mee 😃
 
 
JO12-1:
Vandaag was het dan zover. Na een lange tijd kunnen de spelers weer los. Dat was te merken: iedereen was er en we hadden geen afzeggingen. We reizen af naar Oldeholtpade deze hebben al 1 wedstrijd gespeeld en met 28-0 gewonnen. Dus afgesproken met de jongens dat we aan de bak moesten. Na even lekker inlopen en wat rek en strek oefeningen Gerjan even in geschoten konden we aan de eerst helft beginnen. Het fluitsignaal ging en binnen 30 seconden knalde Justin de bal er in 1-0. Daarna vielen er nog wat doelpunten van Jurian en ook de tegenstander begon te scoren. We waren goed aan elkaar gewaagd. Ruststand was 4-5. Patrick, Pelle, Hero en Menno stonden achterin ook hun mannetje. Op het middenveld stonden Tristan Niek en Bart ook super te spelen. Voorin de spits scoorde Jurian, Justin en Patrick ook prachtige doelpunten. We gingen met de winst naar huis. Eindstand 7-4. Gerjan stond ook weer goed te spelen en liet er in de 2e helft geen bal door. Op naar volgende week dan spelen we weer thuis.
 
MO15 verslag donderdag:
Verslag 1: Afgelopen donderdagavond eindelijk onze 1e wedstrijd van dit jaar van de MO-15. Start van de Regiocup. Meiden en leiders hadden er veel zin in. Gespannen ook, want hadden tegenstanders geanalyseerd en op papier zou dit een zware dobber worden. Even een peptalk in kleedkamer van Jordy en Marian met de belangrijkste tip "onder druk zetten ". Fluitsignaal klonk en boven verwachting van ons allemaal scoorde Marissa al na 5 minuten. Leiders enthousiast, Marian kippenvel op de armen, stem van Jordy sloeg al over en meiden ook enthousiast en vol adrenaline. Wat een prachtwedstrijd. Wat zijn onze meiden goed en wat hebben ze veel bijgeleerd de afgelopen weken in de training! Waren aan elkaar gewaagd. We kwamen telkens op voorsprong en FC Meppel maakten dan daarna weer gelijk. In 2e helft maakte Marissa en Yasmijn 2-1 en 3-2. De uiteindelijke stand werd 3-3. We hebben geen vaste keep, maar een rouleersysteem. Dit keer stond Melannie op keep en ze deed het fantastisch!! Veel ballen tegengehouden. Ook een ijzersterke achterhoede met Madelief, Shanya, Annemiek, Naomi N en Nicky. En actief middenveld met Iva, Naomi L en Anouscka en onze 3 fanatieke spitsen Marissa, Femke en Yasmijn.
We dachten dat we klaar waren, maar bij gelijk spel waren penalty's verplicht. Even paniek. Welke 5 gaan ze nemen? Er werd van keeper gewisseld. Naomi N. als keeper. En Anouscka, Marissa, Femke, Yasmijn en Naomi N mochten de penalty's nemen. Wat een spanning!! 4 van de 5 penalty's werden benut en Naomi N hield er 2 van de 5 tegen, dus gewonnen!!!!!! Vol vertrouwen naar zaterdag. Dan spelen we tegen de Blesse.
 
MO15 verslag zaterdag:
Vol vertrouwen en super gemotiveerd begon MO-15 vandaag aan de wedstrijd tegen De Blesse. Vorig jaar 11-2 van verloren, dus revanche!!! Nog klein beetje spierpijn van afgelopen donderdag, maar fit genoeg. Onze meiden beschikken over een uitstekende conditie met dank aan trainers Angelique, Jordy en Kirsten.
Bijna dezelfde opstelling als afgelopen donderdagavond. Nu Benthe op keep en kreeg vlak voor de wedstrijd nog even wat tips van leider (en vader) Ralf. Jordy, Ralf en Marian gingen er even goed voor zitten, maar van korte duur, bij fluitsignaal en 1e actie werden stoelen al aan de kant gegooid.
Onze meiden begonnen de wedstrijd weer sterk. Binnen de 8e minuut scoorde Yasmijn 1-0 en in de 10e minuut scoorde Yasmijn 2-0. Waar de meiden in verleden soms moeite hadden met de opbouw vanuit achter, was daar nu niets meer van te merken.
Benthe heeft sterk gekeept. We kregen helaas een penalty tegen. Tegenstander schoot in strafschopgebied ongelukkig tegen bovenarm van Iva. Daar kon Iva niets aan doen, maar helaas penalty als straf. Bal was niet te houden voor Benthe en werd uiteindelijk 2-1. Direct in de 1e minuut 2e helft scoorde Yasmijn 3-1 en dit werd ook de eindstand.
Annemiek en Naomi N hielden alles op slot achterin en gaven daardoor de Blesse geen kans tot scoren. Madelief, Nicky en Meike hebben aan de zijkanten veel acties van de Blesse onderschept en middenveld Iva, Melannie en Naomi L hard gewerkt en zorgden dat de aanval werd ingezet via achterhoede naar Marissa, Femke en Yasmijn. Iedereen liet fantastisch spel zien. Alle tips van de voorbespreking van de wedstrijd zijn ten harte genomen. Wat zijn alle meiden gegroeid in ontwikkeling. Snappen het spel helemaal!! Hebben veel plezier samen en dan extra mooi dat dit met winst wordt beloond! Trots op onze meiden en vol zelfvertrouwen op naar volgende week zaterdag tegen Olde Veste💪
 
 
JO9-2 verloor met 2-8 van VIDOSA.
MO11 verloor mt 1-7 van Heerenveense Boys.
JO13 verloor met 7-8 van SJO-OFW.
JO15 verloor met 0-4 van Steenwijkerwold.
JO17 won met 2-3 van CVVO.
 
Kan een afbeelding zijn van 8 mensen, staande mensen en gras
 
Kan een afbeelding zijn van staan, een sport spelen en gras
 
Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen, sportende mensen en gras
 
Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen, sportende mensen en gras
 
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, staan en gras
 
Kan een afbeelding zijn van kind, staan, een sport spelen en gras
 
Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen, mensen die volleyballen en gras
 
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, kind, staan en gras
 
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, staan, een sport spelen en gras
 
Kan een afbeelding zijn van 2 mensen en gras
 
Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen en buitenshuis
 
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, staan en gras
 
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, staan, een sport spelen en gras
 
Kan een afbeelding zijn van kind, staan en gras
 
Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen en gras
 
Kan een afbeelding zijn van een sport spelen en gras
 
Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen, sportende mensen en gras
 
Kan een afbeelding zijn van een sport spelen en gras
 
Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen, sportende mensen en gras
 
Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen, sportende mensen en gras
 
Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen, sportende mensen en gras
 
Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen, sportende mensen en gras
 
Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen, sportende mensen en gras
 
Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen, sportende mensen en gras
 
Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen, sportende mensen en gras
 
Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen en gras
 
Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, staande mensen en gras
 

Kalender/Agenda

31 mei schoolvoetbal @ FC Oldemarkt!

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter