Gregory Wismeijer nieuwe hoofdtrainer F.C. Oldemarkt.

Lees verder onder “Lees meer” hieronder!


Gregory Wismeijer nieuwe hoofdtrainer F.C. Oldemarkt.


De zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer heeft F.C. Oldemarkt naar Gregory Wismeijer geleid. De 34-jarige inwoner van Meppel, momenteel nog de oefenmeester van derdeklasser Trinitas heeft een contract voor één seizoen bij de zondagderdeklasser getekend.

Door het aangekondigde vertrek van zittend trainer Theo Los is F.C. Oldemarkt half december begonnen met het voeren van diverse sollicitatie gesprekken. De club is na afloop daarvan uiteindelijk uitgekomen bij Wismeijer. 

Wismeijer heeft in een aantal prettige gesprekken de Technische Commissie en spelersraad weten te overtuigen. Volgens hen is hij een jonge, ambitieuze en bevlogen trainer met goede ideeën op voetbalgebied en tevens sterk op sociaal/communicatief vlak. Na een goed slotgesprek met een afvaardiging vanuit het bestuur is de zaak uiteindelijk beklonken. 
Het bestuur van F.C. Oldemarkt denkt in Wismeijer met zijn enthousiasme en voetbalvisie een goede opvolger voor Los te hebben gevonden. 

De oefenmeester heeft een contract voor één jaar getekend maar beide partijen hebben naar elkaar in ieder geval de “intentie” uitgesproken om voor langere tijd met elkaar samen te werken. 

F.C. Oldemarkt wenst Wismeijer een goede afsluiting van het seizoen toe bij Trinitas en heet hem voor volgend seizoen alvast op voorhand van harte welkom op het Sportpark aan de Sportlaan 1 te Oldemarkt.

Kalender/Agenda

6 januari 2024: zaalvoetbal jeugd FC Oldemarkt @ Dalzicht.
13 januari 2024: zaalvoetbal jeugd FC Oldemarkt @ Dalzicht.

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter