Verslag van de 11e editie schoolvoetbal 2022

Afgelopen donderdag was het dan na 2 jaar afwezigheid eindelijk weer zo ver: het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi op de sportvelden van FC Oldemarkt! De organisatie kijkt met grote tevredenheid terug op deze dag. Er deden uiteindelijk 16 teams mee uit Oldemarkt, Ossenzijl en Kuinre. Het weer was hartstikke mooi, de sfeer was goed onder de deelnemers, begeleiding en de vrijwilligers, en ook de nodige bezoekers wisten ons sportpark te vinden!

Afgelopen donderdag was het dan na 2 jaar afwezigheid eindelijk weer zo ver: het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi op de sportvelden van FC Oldemarkt!
 
 
De organisatie kijkt met grote tevredenheid terug op deze dag. Er deden uiteindelijk 16 teams mee uit Oldemarkt, Ossenzijl en Kuinre. Het weer was hartstikke mooi, de sfeer was goed onder de deelnemers, begeleiding en de vrijwilligers, en ook de nodige bezoekers wisten ons sportpark te vinden!
 
Coop Koetsier Oldemarkt had een doos met appels, bananen en en voor iedere deelnemer een pakje drinken gesponsord, waarvoor dank! Iedereen heeft er van genoten.
 
Sara Muis foto- en ontwerpstudio was tijdens de hele middag aanwezig om mooie foto's te maken van de deelnemers, ouders, en uiteindelijk de prijsuitreiking. Sara, jij ook bedankt! Iedereen kan de foto's bekijken op de volgende site, en kan daar zelf de foto's bestellen:
 
Monica's Sporttiek Sportprijzen Oldemarkt heeft de vaantjes geleverd die elke deelnemer uitgereikt heeft gekregen. Daarnaast kwamen natuurlijk de bekers ook bij haar vandaan. Ook Monica en Roel hebben ons geholpen met sponsoring, Monica en Roel ook bedankt!
 
De organisatoren hadden ook geregeld dat de vader van Sylke de omroeper was, namelijk Mark van Rijswijk (sportverslaggever en voetbalcommentator bij ESPN). Er waren een paar verbaasde gezichten te zien langs de velden. He, die stem ken ik! Ook Mark bedankt voor je inzet deze middag!
 
Alle uitslagen van het schoolvoetbal zijn na te kijken op de site: https://mijntoernooi.info/14691
De ranking bij groep 5/6 zag er als volgt uit:
1. - Ruiterschool 5/6 -1
2. - De Ark 5/6 - 1
3. - Ruiterschool 5/6 - 2
4. - De Ark 5/6 -3
5. - De Ark 5/6 - 2
6. - Eben Haezer 5/6 - 1
7. - Bernardus 5/6 - 1
 
De ranking bij groep 7/8 zag er als volgt uit:
1. - Ruiterschool 7/8- 1
2. - Bernardus 7/8 - 1
3. - Ruiterschool 7/8 - 2
4. - OBS 7/8 - 2
5. - OBS 7/8 - 1
6. - Bernardus 7/8 - 2
7. - De Ark 7/8 - 2
8. - De Ark 7/8 - 1
9. - Eben Haezer 7/8 - 1
 
Verder wil de organisatie alle vrijwilligers heel erg bedanken voor hun inzet. Ook zonder jullie hadden we dit niet kunnen organiseren! Dus in ieder geval Erik-Jan, Iris, Aniek, Youri, Jurjen, Naomi, Denise, Naomi, Daan, Margo, Deborah, Angelique, Dries, Peter, Nicole heel erg bedankt!
 
Ook de Steenwijker Courant heeft aandacht besteed aan het toernooi, het mooie verslag is hier te lezen:
 
Groetjes van de organisatie,
Arnold, Mirjam, Marie-Jose, Nanka en Bernie

Kalender/Agenda

31 mei schoolvoetbal @ FC Oldemarkt!

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter