Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - vv Trinitas 1

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! De zomer is voorbijgevlogen en de eerste competitieronde staat alweer op het programma. FC Oldemarkt trapt het seizoen af met een SUPER SUNDAY! Alle seniorenteams spelen thuis. Oldemarkt 3 en 4 spelen om 10.00 uur af tegen respectievelijk Steenwijk 2 en Scheerwolde 2. Om 12.00 uur ontvangt Oldemarkt 2 het uit Drachten afkomstige ONB 3. Om 14.00 uur is het tijd voor het duel tussen Oldemarkt 1 en Trinitas 1.

Geloof het of niet: de twee ploegen treffen elkaar al voor de derde keer in korte tijd. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen stonden Oldemarkt en Trinitas al tegenover elkaar tijdens de George Fransen Bokaal in Willemsoord en in de bekerpoule. Beide wedstrijden won Trinitas.

En daarmee is Trinitas precies de ploeg die het al jaren is: een ploeg die het vrijwel iedere tegenstander moeilijk kan maken en beschikt over scorend vermogen. Men draait ieder seizoen mee in de subtop van de competitie en is al jaren een bekende in de 3e klasse. Met de nieuwe trainer Jonno van Dijk aan het roer zal dit niet veranderen. Van Dijk, in het verleden werkzaam bij Zandhuizen, liet in de voorbereiding zien zijn ploeg redelijk draaiende te hebben. Trinitas gaat ook verder in de bekercompetitie, na alle drie de wedstrijden te hebben gewonnen.

Oldemarkt daarentegen kan alle pijlen kan richten op de competitie. En dat kan het doen met optimisme. Hoewel de voorbereiding niet vlekkeloos verliep, hebben de groenwitten laten zien over voldoende kwaliteit te beschikken om resultaat te gaan halen. De van Trinitas overgekomen trainer Gregory Wismeijer doet het dit seizoen zonder de gestopte Gideon Vellinga, Wouter van der Vegt, Jelmer Trox en Jorrid Minnema. Daar tegenover staat dat er vanuit de jeugd een aantal talenten zijn doorgestroomd. Zo zit Oldemarkt in een transitie. Daarbij is men vastbesloten voort te borduren op de resultaten uit de voorgaande seizoenen. Zo speelde Oldemarkt afgelopen seizoen nog om promotie.

In de noordelijke klasse 3A staan er, met clubs als Steenwijkerwold, Steenwijker Boys en RKO (Rutten), mooie onderonsjes te wachten. FC Oldemarkt hoopt u dit seizoen weer vaak te mogen verwelkomen op het sportpark!

FC Oldemarkt wenst de scheidsrechter, spelers en staf en supporters een sportieve en aantrekkelijke wedstrijd toe.

DR

Kalender/Agenda

Oefenwedstrijden 1e elftal FC Oldemarkt ter voorbereiding op de nieuwe competitie.

 

Ons 1e doet mee aan de George Fransen Bokaal bij VV Willemsoord, er worden 3 wedstrijden gespeeeld:

 

Zaterdag 20 augustus om 16.00 uur:     FCOldemarkt     -     SV Olyphia

Woensdag 24 augustus om 19.00 uur:   Trinitas              -      FC Oldemarkt

Zaterdag 27 augustus om 19.00 uur:     FC Oldemarkt    -      VV Willemsoord

 

Dan wordt er nog een oefenwedstrijd thuis gespeeld:

Dinsdag 30 augustus om 19.30 uur:       FC Oldemarkt    -       VV Wolvega     (Scheidsrechter Omer)

 

In september worden de bekerwedstrijden gespeeld en zodra schema bekend is wordt dit bekend gemaakt.

 

Groet,

Staf 1e elftal FCOldemarkt

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter