F.C. Oldemarkt verlengt contract met Teun Dikken

De samenwerking bevalt van beide kanten goed en na overleg met seniorencommissie, technische staf, en spelersraad heeft het bestuur samen met Teun Dikken de knoop snel doorgehakt.

Ons 1e team voelt zich inmiddels thuis in de 3e klasse maar ook de overige seniorenteams presteren goed. Daar heeft Teun Dikken een positieve rol in gespeeld. Met zijn enthousiasme en inzet is hij er samen met de technische staf en de vele ondersteunende vrijwilligers in geslaagd voorwaarden te creeren waarin spelers op een leuke manier met elkaar trainen en beter worden. Uiteraard loopt niet altijd alles op rolletjes en blijft er altijd wat te wensen over, maar het aardige is dat er vooral met elkaar gekeken wordt naar wat mogelijk is en wat kan.

Ook voor de jeugd heeft Teun Dikken aandacht. De technische commissie kan altijd op zijn inzet en ondersteuning rekenen. Zo heeft Teun zich samen met T.C. en Jeugdcommissie hard gemaakt voor een vijfjarenplan voor de jeugd. Daar is inmiddels veel van gerealiseerd. Soms met vallen en opstaan maar... wel iedere keer een stapje vooruit. Het is mooi om te zien hoe Teun Dikken hierin vrijwilligers helpt en ondersteunt. Er blijven gelukkig nog genoeg uitdagingen over die we met elkaar kunnen oppakken en verbeteren. Dan praten we als bestuur met Teun Dikken niet over een kampioenschap van het eerste team maar vooral over hoe we met elkaar binnen de club in een goede sfeer teams en spelers beter kunnen laten spelen op een leuke manier. Wat te denken van de potentie die er is bij de jeugdteams en in het bijzonder de opkomst van het meidenvoetbal. Het zou mooi zijn als we er bij F.C. Oldemarkt in slagen het meidenvoetbal verder in de club te ontwikkelen en door te groeien naar een flinke damesafdeling . Ook biedt het 7-7 voetbal voor oudere spelers mogelijkheden om op een ander tijdstip dan de zondag lekker te ballen. We realiseren ons als bestuur dat we hier alleen in kunnen slagen met hulp van al onze vrijwilligers, leden, donateurs en sponsors. Voor ons als bestuur is het belangrijk dat een hoofdtrainer dat inziet en ondersteunt. Teun Dikken heeft in de afgelopen jaren als trainer van de selectie laten zien een echt clubmens te zijn met oog voor de inzet van onze vrijwilligers en waardering voor alle andere betrokkenen. Kortom, goede redenen om de onderlinge samenwerking met elkaar nog een jaar voort te zetten.

Kalender/Agenda

6 januari 2024: zaalvoetbal jeugd FC Oldemarkt @ Dalzicht.
13 januari 2024: zaalvoetbal jeugd FC Oldemarkt @ Dalzicht.

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter